TilausravintolaRakastettavan ruoan ja hauskojen hetkien tilausravintola

Turku ei olisi Turku ilman Kupittaan Paviljonkia

Kupittaan Paviljonki on suosittu tilausravintola, jossa järjestetään ikimuistoisia tilaisuuksia ympäri vuoden. Meillä on juhlittu monet syntymäpäivät, pikkujoulut, häät sekä muut juhlat ja tapahtumat Kupittaanpuiston idyllisessä miljöössä. Voit varata huoletta vaikka koko Paviljongin. Meillä palvelu on ammattitaitoista ja joustavaa, ja järjestämme juuri tarpeidesi mukaisen tilaisuuden. Ota yhteyttä ja varaa tilausravintola käyttöösi – unelmiesi juhlat ovat askeleen lähempänä toteutumista!

Järjestä niin synttärit, pikkujoulut, häät kuin muutkin juhlat kanssamme

Rento after work työkavereiden kesken? Lämminhenkinen hääjuhla hyvän ruoan, tanssin ja ohjelman merkeissä? Energinen tyky-päivä koko firman henkilökunnalle? Mummin synttärit suvun kesken? Olipa tilaisuuden tai juhlan syy mikä tahansa, ota meihin yhteyttä. Tilamme taipuvat mitä erilaisimpiin tapahtumiin aina yrityksen virkistyspäivästä ikimuistoisiin häihin. Palvelemme ilolla ja räätälöimme menun toivomallasi tavalla, meillä on myös A- oikeudet. Suositeltava henkilömäärä tapahtumiin on 30 hengestä ylöspäin, mutta pienempikin porukka on meille tietysti tervetullut. Maksimissaan meille voi tulla vieraita 150 henkeä.

Pyydä tarjous tilaisuudestasi!

Meillä on tilat ja henkilökunta, sinulla tarve järjestää tilaisuus. Sovi tapaaminen kanssamme ja kerro toiveesi. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua järjestämään juuri oman näköisesi tilaisuuden ja valitsemaan tilaisuuteen sopivat ruuat. Muista myös mainita erityisruokavaliosta. Tarvittaessa autamme myös esiintyjien hankkimisessa.

Olemme täyden palvelun tilausravintola Turun keskustan tuntumassa – ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

UUTTA, MEILTÄ MYÖS TARJOILUT RAVINTOLAN ULKOPUOLELLE!

Onko sinulla tila, mutta ei tarjoiluja. Hoidamme erilaiset catering- tilaisuudet ammattitaidolla juhliisi. Kysy rohkeasti tarjousta.

Miksi varata juhlapaikaksi Kupittaan Paviljonki?

  • Erinomainen palvelu
  • Juhlien toteutus toiveidesi mukaan
  • Räätälöidyt menut
  • Tilat 30–150 hengelle
  • Kaunis ja tunnelmallinen puurakennus
  • Vehreä puistomiljöö
  • Lyhyt matka Turun keskustaan
  • Runsaasti pysäköintitilaa vieraillesi

Kupittaan Paviljonki – palvelua vuodesta 2003

Kupittaan Paviljonki on tilava ja hyväntuulinen ravintola – ja kyllä – meiltä löytyvät tuolit paikan päältä jopa 150 hengelle.

Pyöreä paviljonki terasseineen sointuu hienosti puistomaisemaan. Tunnelmaa riittää, sillä katto on korkealla ja suurista ikkunoista tulvii sisään valoa ja luonnollista lämpöä.

Käytännöllinen ja avara pohjaratkaisu antaa vapauksia monenlaisiin tilaisuuksiin, kattauksiin ja pöytäjärjestelyihin. Tila voidaan jakaa erikokoisten seurueiden tarpeisiin ja myös esiintyjille ja tanssijoille on paikkansa.